Interieurstyling

WIlt u meer informatie of vrijblijvend offerte opvragen neem dan contact met ons op

 

Mondeling interieuradvies in de winkel

Heeft u kleine interieurvragen die mogen altijd vrijblijvend en gratis gesteld worden in de winkel. Wel is het handig om duidelijke foto’s mee te nemen. Het kan zijn dat een advies vanaf de foto niet gaat werken. Dan kunnen we altijd een afspraak maken bij u thuis.

Prijs: Gratis

Kleuradvies

Een kleine verandering kan grote gevolgen hebben. Een goed kleuradvies kan bijdragen tot een harmonieuze sfeer in de ruimte die u wilt veranderen. Bij kleuradvies krijgt u mondeling advies over kleuren op de muur, over vloer kleur en/materiaal, over gordijnen en ander raambekleding, meubels en accessoires.

Prijs: op aanvraag + de kosten voor de geleverde spullen

Mini make- over

Krijgt u het zelf niet voor elkaar om uw woonaccessoires een goede plek te geven, heeft u iemand nodig die doorslag kan geven bij accessoires of meubels of ze wel of niet in uw interieur passen. Alles opnieuw inrichten met uw eigen- en met nieuwe potterie, planten en accessoires, en mondeling advies over kleur en materiaalkeuzes. Dan is een mini make-over misschien iets voor u!

We plannen 2 afspraken in, de eerste afspraak bespreken we wat uw wensen zijn en bekijken we de ruimte(s) welke aangepakt mogen worden. De tweede afspraak neem ik alle spullen mee die nodig zijn om uw huis weer een nieuw thuis te maken.

Duur 1e afspraak ca. 1 uur (gratis)

Duur 2e afspraak 1-2 uur.

Prijs: op aanvraag

Basis interieuradvies

Bij een basis interieuradvies krijgt u compact advies over een opnieuw in te richten en aan te kleden ruimte. Dit gebeurt met als basis een plattegrond van de ruimte. U krijgt een plattegrond met de indeling van de ruimte. En daarbij  het kleur en materialen advies (beknopt) op papier

Kennismakingsafspraak: het doornemen van je/jullie wensen en bekijken van de ruimte (gratis)

Prijs op aanvraag

Uitgebreid interieuradvies

Bij een uitgebreid interieuradvies krijgt u een uitgebreid advies over alles wat nodig is om de ruimte in te richten en aan te kleden, u krijgt een plan op papier. Deze bevat een plattegrond met de indeling, een meubelplan, een kleur en materialenplan, een accessoiresplan, verlichtingsplan.

Kortom het complete boodschappenlijstje om uw ruimte op en top naar uw wensen in te richten en aan te kleden. Wat tot de mogelijkheden behoort is dat ook het inrichten zelf, voor u gedaan wordt.

Kennismakingsafspraak: het doornemen van uw wensen en het bekijken van de ruimte (gratis)

Prijs op aanvraag.

 

Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend offerte opvragen neem dan contact met ons op.