Blog

i'm dreaming of a white christmas

Hallo allemaal,

 

De deur van de winkel is weer los, de stoep is weer vol gezet met allerlei moois en voordat ik verder ga met de bestellingen van deze dag, eerst voor jullie deze blog schrijven. We zijn druk met alle voorbereidingen voor kerst in de winkel, maar eerst is het dit weekend het sinterklaas weekend. Veel gezinnen vieren dit weekend sinterklaas. Moeders halen nog snel een leuk kado voor zichzelf in de winkel of een mooi kerststuk voor de ouders die geen sinterklaas meer vieren. De oohs en aahs hoor ik volop als de mensen de winkel binnenkomen, leuk om te horen dat de inrichting zo in de smaak valt. 

 

Elk jaar eind November krijg ik een speciale klant in de winkel. Deze meneer is al klant bij ons sinds het begin van Moai mei blommen aan de Langgrousterwei. Elk jaar komt hij langs om een bestelling te plaatsen voor een aantal kerststukken. Hij is al op leeftijd en zijn vrouw is overleden. Hij mist haar nog elke dag en verteld ook elke keer als hij langskomt over haar. Hij wordt ouder maar er wordt goed op hem gepast. Hij heeft hele lieve buren die vaak eens even langskomen of wat eten brengen en als blijk van waardering geeft hij ze ieder jaar een mooi kerststuk. Ieder jaar eind november vind ik het weer spannend of hij weer komt, want hij is al op leeftijd en zou het nog wel goed met hem gaan. Maar gelukkig vorige week stond hij weer op de stoep met zijn grote glimlach altijd in voor een praatje, we nemen de bestelling door en hebben het er even over hoe het gaat. Hij verteld over zijn vriendin met wie hij het nog zo gezellig heeft. Geweldig, als deze man is geweest begint voor mij de kerst. 

 

Volgende week worden de openingstijden ruimer ivm de kerstdrukte, op vrijdagavond is er koopavond. En om de eerste Kerstkoopavond te vieren nodig ik iedereen uit om langs te komen voor een hapje en een drankje (Gluhwein). We steken dan extra veel kaarsjes aan en als kers op de taart geven we die avond een kerstkorting van 15% Dus Vrijdagavond 7 December van 19.00 tot 21.00 uur Kerstkoopavond. Kom gezellig langs en neem je buurvrouw, mem of vriendinnen mee!

 

Deze week loop er nog een leuke actie van Handedby en Zoedt. Op als deze mooie producten krijgt u nu 20% korting. Dus wil je nog zo'n mooie Handedby tas of mand of een leuke Zoedt verjaardagskalender wees er dan snel bij want op=op!

 

Ik ga weer snel verder met de bestellingen. Iedereen een fijn sinterklaasweekend gewenst, leuk dat je de blog weer gelezen hebt en tot de volgende blog.

 

Liefs, Hinke