Blog

familie bedrijf

Hallo Allemaal,

 

Wat is het weer heerlijk weer. Het is nu echt Herfst buiten lekker koud en prachtige kleuren om ons heen. Het is weer tijd om lekker binnen aan de slag met van alles en nog wat. Vanmorgen mocht ik een mini makeover doen net buiten Holwerd. Twee weken geleden heb ik de intake gedaan en de wensen van de bewoners genoteerd. Grootste wens was meer rust in de woonkamer. Er is een nieuw meubelplan gemaakt en vanmorgen hebben we deze uitgevoerd. Ontzettend leuk om te zien dat een paar simpele aanpassingen in de opstelling, kleur op de muur en in de accessoires het interieur een heel nieuwe uitstraling geeft met meer balans en rust. Ook de groene planten die aan het interieur zijn toegevoegd maken de sfeer helemaal af.

 

Moai mei blommen is een eenmanszaak, maar eigenlijk werk ik helemaal niet alleen. Het is eigenlijk een familie bedrijf. Zo maakt mijn zwager Jakob de ijzeren frames die worden gebruikt voor de workshops. Ik zorg voor een tekening en hij maakt het precies zo als ik ze wil hebben. Mijn schoonmoeder Bonnie staat wel eens in de winkel en maakt heerlijke koeken of cake voor de workshops. Schoonzus Janne Wiersma van SPRINT design maakt de flyers en advertenties zodat ook deze er aantrekkelijk en profesioneel uitzien. Schoonvader Cees gaat mee naar de veiling, en mijn broer Gaatze werkt aan de nieuwe Moai mei blommen website.

 

Mijn moeder en zusje vallen wel eens in in de winkel en mijn Heit vraag ik vaak om friese teksten na te kijken of de spelling wel klopt. En natuurlijk mijn grootste hulpen Lysanne en Fenne Maike die helpen met bloemen buiten zetten ( op zaterdag) en natuurlijk mogen ze dan ook even water geven. En mijn man Tjeerd die gewoon echt alles kan (behalve boeketten maken ;) ) Hij doet alle verbouwingen in de winkel timmert dingen in elkaar of uitelkaar als dat moet en ruimt ook elke week de werkruimte leeg als de containers weer bij de weg mogen.

 

Ontzettend blij en dankbaar ben ik met al deze helpende handen om me heen. Want alleen zou ik het echt niet redden. Dus bij deze bedankt allemaal!! 

 

 

De komende weken zal de winkel worden omgetoverd in de kerstsfeer, maar niet te snel want de herfst is veel te mooi om over te slaan!!

 

tot de volgende keer,

 

Veel liefs, Hinke