Blog

Herfst!

Hallo Allemaal,

 

Weer een nieuwe bloemenwinkelblog. Het is nog steeds prachtig weer, het mag dan wel Herst zijn maar het lijkt dat de zomer nog steeds niet ten einde is. Maar gelukkig (ja gelukkig!) vallen de blaadjes weer van de bomen en is de herfst toch echt al aangebroken. Van mij mag het weer ook wel iets minder worden, of gewoon een lekker regenachtige dag tussendoor. Zo'n dag dat je lekker gaat omrommelen in huis en alles weer een nieuw plekje krijgt. Savonds de lampjes en de kaarsjes weer aan. Ik kan daar echt van genieten. Ik geniet ook van al dat mooi herfstmateriaal waar we weer mee kunnen werken. Langhoudbare rozebotteltakken. Daddeltakken, waxasparagus, denneappels, herfstfruit etc. etc. 

 

In de vorige blog schreef ik dat de datums van de herfst- en kerstworkshop bekend waren. Deze was daarna binnen 2 dagen vol. Dus toen een nieuwe datum erbij 11 December en deze was na het weekend ook vol. De laatst bijgevoegde datum 19 Dec. zat ook binnen 2 dagen vol. Het is wordt dus nu al een drukke kerst. Ik heb d'r zin in!!

 

Weer terug van weggeweest in de winkel de fijne producten van het merk Mijn Stijl. Wel bekend van de Puur Zeep zeepjes maar ook van de mooie stylistich verantwoorde flesjes handzeep en afwasmiddel. Het rook al heerlijk in de winkel en nu dus nog lekkerder. 

 

De eerste "echte" maand zonder vaste baan meer is achter de rug. En ik kan nu al zeggen dat het een goede keus is geweest om mijn vaste baan op te zeggen. Er zijn in de maand September 2 keer zoveel klanten in de winkel geweest ten opzicht van de afgelopen maanden. Het voelt goed om mijn aandacht volledig op de winkel en mijn gezin te kunnen richten. En meer tijd te hebben voor interieuropdrachten en andere bijzaken, zoals de boekhouding etc.

 

nou weer genoeg nieuws bij Moai mei blommen ik zou zeggen kom gezellig langs in de winkel. Wist u dat u altijd gratis interieuradvies krijgt in de winkel, mits de drukte het toe laat natuurlijk. Neem dan wel duidelijke foto's en eventueel een plattegrond mee. 

 

Tot de volgende Blog!

Liefs, Hinke