Blog

lekker lezen maar

Hallo allemaal,

 

Lekkere regenachtige zondag vandaag. Mooi even tijd om weer een bloemenwinkelblog voor jullie te schrijven. In de vorige blog schreef ik dat er weer workshops aankomen. En inmiddels zijn alle datums voor dit jaar bekend. Deze week Woensdag is de eerste workshop avond. En op 17 Oktober volgt de herfstworkshop met als afluiter van dit jaar op Woensdag 12 December de kerstworkshop. De workshop van aanstaande woensdag zit zo goed als vol. Het belooft een gezellige avond te worden. De workhop wordt gehouden in onze garage, Workshoppers kunnen zich eerst melden in de winkel waarna ze een plekje in de garage kunnen uitzoeken. Daar zullen alle materialen klaar staan om lekker aan de slag te gaan. Ik heb er zin in.

 

Op de foto staat het voorbeeld van de herfstworkshop van 17 Oktober. Een mooi herfstarrangement met houdbare materialen. En dit is na de herfst een mooie basis voor een kerststuk. (lampionen eraf en kerstballetjes en lichtjes er weer op) De eerste opgaves voor de Herfstworkshop maar ook voor de kerstworkshop staan alweer op de lijst. En dat terwijl het nog niet eens bekend is wat er met de kerstworkshop gemaakt wordt. Het voorbeeld van de kerstworkshop zal t.z.t. online komen zodra er kerstgroen verkrijgbaar is op de veiling.

 

Afgelopen weken is het weer erg druk geweest in de winkel, veel nieuwe gezichten en veel vaste klanten. Afgelopen donderdag kwamen de jute ledlichtjes touwen binnen, een doos vol ingekocht en een dag later alweer uitverkocht. Maar niet getreurd, deze week komen er weer nieuwe binnen. Ook was er gister de garageverkoop in Oosternijkerk. Ondanks het weer wat erg koud en nat was, was het een succes en het is ook al bekend dat er volgend jaar een vervolg op komt! Top. 

 

Op gebied van interieurstyling is er ook genoeg te doen. Er staat een nieuwe intake op de planning en afgelopen week een intake voor een mini makeover gehad. Deze zal binnenkort worden uitgevoerd. De sketchup studie gaat super, binnenkort kan ik ook 3d ontwerpen voor u maken. Dit weekend viel op vele adressen in de buurt een mooie flyer op de mat. De flyer is ontworpen door mijn schoonzus Janne Annema. Op de flyer staan ook de openingstijden, dus bewaar deze flyer zou ik zeggen. 

 

We gaan vrolijk door hier in Oosternijkerk. Op naar de kerst.... maar eerst nog even genieten van de herfst. Oh ja wil je een mooie Handedby UP LOW winnen, Minkesthuis mag er eentje weggeven namens moai mei blommen. de moeite waar om even op te zoeken (op instagram) 

 

Fijne dag nog allemaal

veel Liefs

Hinke