Blog

De workshops komen weer!!

Hallo allemaal,

 

Wat fijn dat de vakantie weer voorbij is, goed uitgerust en vol nieuwe ideeen weer aan de slag vandaag. Vanmorgen volop mooie stukjes en toeven gemaakt voor de verkoop, en vanmiddag samen met stagaire Aljantine een gezellig ritje naar de groothandel gehad. En daar weer de mooiste bloemen en planten voor u uitgezocht.

 

Vanaf deze week zijn we ook op woensdagochtend, open dus morgen om 9 uur staan we weer voor u klaar. 

 

 

En we hebben een nieuwtje dat, waar we ooit mee begonnen gaan we weer oppakken namelijk het geven van workshops. Het is altijd gezellig en inspirerend geweest om workshops te geven, maar met 2 kleine meisjes en een vaste baan ging dat niet meer. Nu ik helemaal zelfstandig ben en de meisjes ook wat meer zelf kunnen wordt het tijd om dit weer op te pakken.

 

De eerste Workshop staat gepland op Woensdagavond 26 September, We maken die avond een mooie grote hangtoef met materialen die gemakkelijk indrogen, zoals eucalyptus, pistache en olijf etc. Dadeltakken en jute maken het geheel af. Later deze week volgt er meer info. Opgeven mag natuurlijk al ;)

 

De dadeltakken liggen ook alweer in de winkel en deze tijd van het jaar zijn er ook weer volop van die mooie rozebottel takken verkrijgbaar. 

 

Voor de vakantie heb ik nog een aantal leuke interieur projecten mogen afronden, en momenteel ben ik bezig met een opleiding sketchup (3d tekenen op de computer), zodat ik toekomstige interieurplannen nog wat mooier kan precenteren.

 

weer heel wat nieuwtjes van deze kant. ik heb weer er weer zin in ik hoop jullie ook!

 

Liefs, Hinke