Blog

Bijna vakantie

Nog een paar weekjes dan is het vakantie voor de meesten van ons. sommige hebben zelfs de vakantie er alweer op zitten, of staan op het punt om te vertrekken. Dat betekend een rustige periode in de bloemenwinkel... zou je denken. tot nu toe gaat die regel nog niet op. Er is veel drukte bij Moai mei blommen. In de winkel maar ook met bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk en interieuropdrachten. Het doet me erg goed dat het met interieuropdrachten ook steeds drukker wordt. Afgelopen week had ik een paar leuke opdrachten in Ternaard en Raard en ook voor de komende tijd staan er nog een aantal opdrachten op de planning. 

 

Een aantal weken geleden mocht ik bijv. een mooie opdracht doen voor de Freerk Kamma de witte Papoea terug in Wierum dagen. Op zijn graf moest een mooi bloemstuk komen. Het Liefst een boot en gemaakt van plantaardig materiaal wat ze daar in Papoea Nieuw guinea gemaakt hebben.  In het stuk heb ik tropische bloemen en planten verwerkt en tussen de takken huislook en schelpen. Op de foto het resultaat. Erg bijzonder om hieraan mee te mogen werken. 

 

Afgelopen maandag heb ik mijn laatste werkdag gehad bij Hofshoecke in Hallum. Met een lach en een traan heb ik afscheid genomen van een hele mooie tijd. Ik ben Marco en Fetsje erg dankbaar dat ik mijn winkel hebben kunnen laten groeien naast mijn vaste baan. Maar nu is het tijd om door te gaan en helemaal zelfstandig te worden. Afgelopen Dinsdag hebben we een rouwlintenprinter aangeschaft. Deze was er nog niet omdat ik deze in Hallum kon drukken,  Ik ben er erg blij mee. Er is veel mogelijk met rouwlint bijv. verschillende afbeeldingen, hondenpootjes Kruisjes, sterretjes, Maar ook logo's kunnen voortaan op het lint gedrukt worden. 

 

Tot aan de vakantie zijn er veel verschillende aanbiedingen. Vooral de kamerplanten gaan in de opruiming en de eenlingen die in de winkel staan zullen voor een klein prijsje worden aangeboden. In de Bouwvak zijn we dan 3 weken gesloten (van maandag 6 Augustus tot en met zaterdag 25 aug.) Gelijk na de vakantie staat er een inkoopdag op de planning op de grootste inkoopbeurs van Nederland op bloemisterij gebied. En na de vakantie zijn we voortaan ook op Woensdagochtend van 9 tot half 12 open. 

Fijne vakantie voor die nu al vakantie hebben en voor alle anderen nog even doorzetten...en dan ook met de beentjes omhoog. 

 

tot de volgende blog

Veel liefs Hinke