Blog

Weet je dat de Lente komt!!

Weet je dat de lente komt?

 

Je voelt het, je ruikt het, je ziet het, de lente komt... 

De lente is op dit moment weer mijn favoriet. net zoals dat alle andere seizoenen favoriet zijn als ze er weer bijna aankomen.... Maar nu de lente omdat lentebloemen weer volop verkrijgbaar zijn zoals, seringen, ranonkels, tulpen, sneeuwbal. En omdat de voorraad buitenplantjes weer steeds groter wordt... ik moet mij echt inhouden bij het inkopen er is zoveel moois voor buiten. Deze week zijn er weer bloesemboompjes, eucalyptusplantjes, lavendel, salixboompjes, bolbuxus (en nog veel meer) binnen gekomen.

 

En als het voorjaar weer daar is is het toch weer heerlijk om de winkel weer eens flink op zijn kop te zetten. zo heb ik vandaag een bloesemboom gemaakt in het midden van de winkel. En hebben er weer een aantal potterie series een nieuwe plek gekregen. 

 

De afgelopen weken is de winkel flink aangevuld met mooie nieuwe spullen. Zoals de tuinposters en buitenkussens van Zoedt. Want als de tuin weer voorjaars-klaar is gemaakt moet er naast mooie planten ook mooie styling worden aangebracht. Ook zijn er kado artikelen van het merk Hebbes & Dankjewel binnengekomen. De verschillende theezakjes en vierseizoenen thee zijn leuk om te geven in cobinatie met een mooie plant of boeket. 

 

Ook nieuw op de plank zijn de vrolijk gekleurde flessen van il miogusto, dat is natuurlijk de topper om mee te nemen met een verjaardag natuurlijk ook in combinatie met een boeket of we maken de fles mooi voor u op, wel op bestelling (dat u het even weet)

 

 

Kortom laat de lente maar komen!! wij hebben er zin in!