Blog

Lekker bezig.

Hallo allemaal,

De kids liggen op bed, de was is aan kant en de vaatwasser staat aan... tijd om even de blog bij te werken. Vandaag was de winkel open, de eerste dag dat handed by, verkrijgbaar is bij Moai mei blommen. Een prachtig eerlijk merk. Prachtig omdat het er gewoon mooi uitziet. Er was iemand die zei het doet me denken aan vroeger maar dan in een nieuw jasje. Nostalgie, dat is waar we almaar naar opzoek zijn. Een sfeer in huis die nieuw is maar die ons wel doet denken aan vroeger aan thuis, het huis waar we opgegroeit zijn. Dat heeft dit merk. En het is een eerlijk merk, de arbeiders werken onder de juiste omstandigheden en hun kinderen kunnen naar school, het is gemaakt van gerecycled plastic. Daar hou ik van materiaal met een verhaal. En het valt gelijk in de smaak, er is al goed van verkocht,  als dat zo doorgaat zal de volgende bestelling niet lang op zich laten wachten.

 

Het is de afgelopen weken ook weer druk geweest met Rouwbloemwerk. Hoe dan ook het blijft enorm bijzonder om dit te mogen maken, ook al ben ik inmiddels al meer dan 10 jaar bloemist, rouwbloemwerk is een vak apart en je groeit er steeds meer in. Het doet me erg goed dat nabestaanden na de uitvaart contact met me opnemen of onderweg aanhouden om te zeggen dat het bloemwerk zo mooi was, dat blijft bijzonder. Tussen de bedrijven door werk ik aan een eigen rouwbloemwerk boek, zodat klanten ook werk wat ik eerder gemaakt heb kunnen bekijken, naast het boek van fleurop, waar de meeste bloemisten mee werken.

 

En heeft u de like en deel actie al gezien op facebook? Op de dag van de Liefde, valentijn, 14 Februari, is Moai mei blommen extra geopend. Ik wil natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen weten dat de winkel dan open is, daarom is er een deel actie op facebook gezet. Hij wordt al flink gedeelt dus dat wordt straks veel lootjes schrijven. 

 

Een paar dagen geleden mocht ik ook weer een kleuradvies geven, bij een leuk gezin in een prachtig landelijke woning. De kamer en keuken worden opgefrist, tijd voor een nieuw kleurtje op de muur. Na een leuk gesprek over de verschillende opties, zijn we op een mooie kleur combinatie uitgekomen, als alles gedaan is mag ik weer komen kijken hoe het resultaat is geworden. 

 

tot de volgende blog 

Groetjes Hinke