Blog

Trendz voorjaarsbeurs

nieuwjaar tijd om op inkoop te gaan.

nadat de winkel zo wat leeg verkocht is met de kerst, is het weer tijd om het aan te gaan vullen met mooie nieuwe spulletjes. Samen met mijn collega's uit Hallum zijn naar de Trendz voorjaarsbeurs geweest. Het is altijd leuk om te kijken wat de nieuwe trends zijn, wat de groothandels aanbieden en mensen te ontmoeten.

Dit jaar was er een nieuw onderdeel het bloemistenhuis. Om bloemisten te inspireren en in contact te brengen met de kwekers. Er waren demonstraties en er stonden vele soorten bloemen. Het was georganiseerd door de organisatie de vakbloemist. De vakbloemist wil bloemisten meer laten samenwerken, onderling en ook met de kwekers. Ook Moai mei blommen staat ingeschreven bij de vakbloemist. Natuurlijk moesten wij eventjes op de foto voor de prachtige flowerwall.

We hebben op de beurs leuke nieuwe voorraad ingekocht dit zal de komende weken weer binnenkomen, en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte via facebook en instagram. ik kan zelf bijna niet wachten.

ik heb de website weer aangevuld met foto's van een aantal bruidsboeketten van vorig jaar. erg leuk om even te bekijken. en binnenkort komt er een leuke facebook actie speciaal voor aankomende bruidsparen maar ook voor alle delers en likers!

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog tot de volgende