Blog

Moai mei blommen - bloemenwinkel

 

Al een poosje niet geblogt dus tijd voor een nieuwe. het lijkt wel normaal te worden om er zo een paar maand tussen elke blog te laten. maar het is niet anders voor een blog moet je even rustig gaan zitten. bij deze dan.

afgelopen mei zijn we geruild van huis met de bakker en zijn vrouw. een hele onderneming voor beide partijen maar met veel hulp van familie en vrienden is het allemaal gelukt. Wij zijn erg blij met ons nieuwe stekje en de bakker en zijn vrouw zijn ook net zo blij met hun nieuwe plek.

de eerste weken hebben we besteed aan het verven en behangen en inrichten van de woning. de kamer en de slaapkamers zijn klaar. en in de loop van de tijd zullen alle vertrekken worden opgeknapt. Wij vinden klussen namelijk leuk dus dit huis past perfect bij ons.

in de zomervakantie hebben we het winkeltje en de daarnaast liggende kamer opgeknapt. er is een doorgang gekomen van het winkeltje naar de kamer en alles heeft een fris verfje gekregen. in het kamertje is een keuken geplaatst en een kast gemaakt. toen dit allemaal klaar was hebben we een datum geprikt om de winkel te gaan openen dit werd 19 Augustus, ook hebben we goed nagedacht over de openingstijden.

19 augustus hebben we de deur open gezet en het was gelijk een mooie drukke dag. en nu een 4 weken verder wordt het elke week steeds een beetje drukker. om iedereen te laten weten dat we open zijn houden we 3 oktober een open dag. een mooie kans voor iedereen die nieuwsgierig is naar de bloemenwinkel of gewoon naar hoe het er nu uit ziet. wij hebben er erg zin in.